Judo Ryu Rijkse

Instaptoernooi Culemborg 28 april 2018.

Thijs Swart mocht in het eerst tijdsblok aan het werk en ging naar huis met 3 winstpartijen en een gelijkspel. Hij heeft mooie scores gemaakt met o-soto-gari en o-uchi-gari en met veel plezier zijn mannetje gestaan

Hannah Herrlitz liet sterk judo zien, wat zeker knap is voor een eerste keer. Ze begon twijfelend maar herpakte zich heel goed en wist ook een partij te winnen.

Ivo de Vos vond het ook heel spannend zo’n eerste keer maar hij wist toch twee partijen te winnen, heel knap gedaan!

Mick Hoenselaar verloor zijn eerste partij maar kwam ijzersterk terug in zijn volgende twee partijen die hij overtuigend won. Hij mocht dan ook zijn oorkonde voor 150 punten ophalen.

Isabella Rietveld won al haar partijen overtuigend met een ippon, lekker fel en sterk gejudood! De oorkonde van 100 punten was dan ook verdiend.

Ilyass Benhamou liet mooi en sterk judo zien, hij probeert ook echt de nieuwe aangeleerde technieken toe te passen. Met twee winstpartijen en twee gelijke spelen is de oorkonde van 50 punten zeer verdiend.

Francesca Rietveld begon nerveus, ze wilde te graag winnen. Dat vergat ze alleen te doen in haar eerste partij, maar daarna ging het beter en wist ze toch twee partijen te winnen en nog een onbeslist te eindigen. Mooie oorkonde van 100 punten verdiend.

Thijs                      41 punten

Hannah                20 punten

Ivo                         30 punten

Mick                      30 punten

Isabella               50 punten

Ilyass                    32 punten

Francesca           25 punten