Judo Ryu Rijkse

Hiawatha en de ontdekkingsreizigers

Na het bouwen van de wigwams werd het al een beetje donker in ons western-dorpje dus was het tijd voor het kampvuur. Met een spannend verhaal van Lotte over Hiawatha en de ontdekkingsreizigers, een paar goed moppen van de kinderen en geroosterde knakworsten werd de avond afgesloten voor de jongste onder ons.
De oudere en de middengroep gingen nog met ons mee het bos in voor het signaalspel. In het stikdonkere bos zaten 6 begeleiders verstopt met iedere een signaallicht. Met dit licht werd op commando enkele seconden een signaal gegeven met ieder een aparte kleur. De avonturiers moesten met een volgorde kaart de begeleiders zoeken in het bos met maar 1 zaklamp per groep. Met iedere volle kaart kan je levensmunten verdienen.
Rond een uur of 2 vonden wij het wel genoeg en zijn we terug gelopen naar het kamp waarna sommigen van ons rond een uur of 4 naar bed gingen. Rond 7 uur stonden de eerste kids alweer wakker naast hun bed… en wij dus ook. We gaan vandaag beginnen met een goed ontbijt en daarna hebben we weer een dag vol activiteiten!
[nggallery id=49]