Judo Ryu Rijkse

Judokamp Judo Ryu Rijkse 2017 Deel 1

Van vrijdag 23 t/m 25 juni was het YMCA Boshuis in Driebergen het domein van de judoka’s van Judo Ryu Rijkse. Het mooie, omheinde terrein werd niet alleen goed bevolkt in de slaapzalen, ook in een grote partytent en met een bivak in het bos werden slaapplaatsen gecreëerd voor de 54 judoka’s en 14 begeleiders.

Het weekend werd ingevuld met een kampvuur, diverse spelcompetities, sportonderdelen, een speurtocht, dropping en nacht-opdrachten. Maar ook was er veel tijd om lekker zelf te spelen in het zand, het bos of op het luchtkussen. Helaas gooide regen wel wat roet in het eten en was dit op zondag aanleiding om het judokamp, iets eerder dan gepland, op te breken. Maar dat deed niets aan de goede sfeer en het plezierige verloop van het kampweekend. De kinderen speelden gezellig samen, de jongeren maakten op hun manier lol en de begeleiders vermaakten zich eveneens prima.

Bijzonder dank aan de kampcommissie Rob, Inge, Ingeborg, Peter, Joost en Quirijn die weer een uitstekende organisatie wisten neer te zetten. Met hun enthousiaste inzet en die van de andere begeleiders Egbert, Kirsten, Brian, Peter, Liseth, Marco en Nanda werd het judokamp in zijn geheel een groot succes voor iedereen.

Bedankt namens alle judoka’s!

Irma