Judo Ryu Rijkse

Judotoernooi Lunetten

Hidde en Rowen waren allebei lekker op dreef in dezelfde poule. Na twee gewonnen wedstrijdjes kwamen ze tegen elkaar uit. Rowan liep helaas tegen een overname van Hidde op. Ze wonnen allebei hun laatste partijtje en behaalden daarmee de eerste en tweede plaats.
Esmée kwam sterk uit de startblokken en won meteen haar eerste partij. Haar krachtige en aanvallende judo maakte dat de scheidsrechter de gelijke stand in haar voordeel beslechte. Haar tweede partij verloor ze helaas omdat ze een overname iets verkeerd inzette en daardoor zelf op haar rug belande. In de slotpartij revancheerde ze zich uitstekend met een houdgreep en behaalde daardoor de 3e plek.
Femke zette haar sterke reeks op toernooien vrolijk door. Deze kleine dame pakte haar tegenstanders stuk voor stuk in met Ipon en mocht daardoor op het hoogste erepodium de gouden medaille ontvangst nemen.
Ook Damian liet mooi judo zien. De kleine vechter versloeg zijn tegenstanders allemaal met ipon op één na. Hierdoor kon hij een zilveren medaille aan zijn verzameling toevoegen.
[nggallery id=43].