Lid worden

Nieuwe leden

Wij bieden één keer per maand de gelegenheid tot het volgen van twee proeflessen. Omdat wij uw zoon/dochter als nieuweling de nodige aandacht willen geven, is het volgen van deze proeflessen altijd op uitnodiging. De eerstvolgende maand na de proeflessen is de maand waarop de judoka als betalend lid aan de trainingen deel kan gaan nemen.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een proefles kunt u een e-mail sturen naar info@judoryurijkse.nl (Giancarlo Cosentino). U ontvangt dan een e-mail met de data van de proeflessen en kledingadvies terug.

 

Contributie

Recreanten € 30,- per twee maanden (1 training per week)
(Wedstrijd)judoka’s € 45,- per twee maanden (2 trainingen per week)
Inschrijfgeld (éénmalig) € 12,50
Vanaf het 3e gezinslid (wonend op hetzelfde adres) geldt een korting van 50%

Betaling

Jaarbetaling (10% korting) * Vóór eind september per bank
 Halfjaarlijkse betaling ( per 5 maanden) Vóór eind september en vóór 1 februari per bank
 Betaling per twee maanden Vooruitbetaling contant
 IBAN  NL72 RABO 0169252604

* Jaarbetaling:

Indien u gebruik maakt van mogelijkheid om de contributie voor het gehele seizoen (t/m juni) te voldoen per bank geven wij u een korting van 10% op het lesgeld.
Let wel:  Als uw zoon/dochter tussentijds wordt uitgenodigd voor de maandag- en/of woensdag-avond selectie training, dan dient u het aanvullende deel van de jaarbetaling contant af te rekenen.
Restitutie van een jaarcontributie bij beëindiging van het lidmaatschap in de loop van het jaar is niet mogelijk.

Er kan gepind worden voor bv de twee maandelijkse contributie en de aanschaf van een judopak. Dit maakt de betaling voor de judoka/ouder wat makkelijker en voor de vereniging efficiënter.

We vragen iedereen om bij betalingen zoveel als mogelijk gebruik te maken van de pinpas. Voor de betaling van wedstrijden verzoeken we u wel contant te betalen.

Voor eventuele vragen kunt contact opnemen met Giancarlo Cosentino (info@judoryurijkse.nl)

Lidmaatschap Judo Bond Nederland

Judoka’s die meedoen aan wedstrijden dienen lid te zijn van de Judo Bond Nederland (JBN). Zij ontvangen dan een judo-paspoort en als bewijs van betaling, elk jaar een sportpas. Dit judo-paspoort en de sportpas dienen bij elke wedstrijd getoond te worden.

Aanmelden bij de JBN kan via de JBN website www.jbn.nl, kies voor ledenservice en vervolgens voor ‘lid worden JBN’ en aanmelden.

Het aansluitnummer van onze vereniging is: D2SM49C.

Lid worden kan ook via een aanmeldingskaart. Deze kaarten kunt u bij ons halen. Indien uw zoon /dochter geen lid meer wil zijn van de JBN moet u dit zelf doorgeven aan de JBN.