Judo Ryu Rijkse

Mooie wedstrijden en veel prijzen in Culemborg

Mooi judo en veel prijzen (na een lange dag) in Culemborg:
1e Nino Alvares, Arne Steemers, Josefien Poos, Hidde Tuinman, Tessa Steemers.
2e Diemo Donkers, Vincent de Bruijn, Matthijs van der Poel, Gido Steemers, Max van Burgel, Esme Scherrenberg, Demi van Dam
3e Diemas van der Horst, Abigail Donkers, Claudia van den Berg, Mathilde Poos.
Allemaal goed gedaan met een bijzonder compliment voor Vincent en Mathilde.
In de eerste groep was Nino oppermachtig en werd eerste met louter ippons. Diemo Donkers begint erg goed te judoën en werd tweede.
In de groep jongens boven 12 jaar verrast Vincent de Bruijn door eerst tweemaal te verliezen maar daarna met 2 ippons te winnen tegen dezelfde tegenstanders! Hij wordt tweede. Diemas van der Horst maakt 3 ippons en wordt derde. Misha Ruijgrok in dezelfde poule helaas net buiten de prijzen. Matthijs van der Poel met gedegen judo werd tweede. De bijna 3 jaar oudere Arne Steemers in dezelfde poule eerste, maar baalt van de slechte indeling.
In de derde groep komt Damian Baljet ondanks prima judo niet in de prijzen. Abigail Donkers pakt haar winst voor een derde plaats. Arthur Schoenmakers had het moeilijk maar deed zijn best. Gido Steemers sterke inzet en tweede.
In de vierde groep komt Max van Burgel na wat aarzeling goed uit de verf met een tweede plaats. Femke Hooijsma toont een goede mentaliteit maar viel net buiten de prijzen. Josefien Poos oppermachtig eerste en verdient een blauw judopak. Esme Scherrenberg met sterke partijen en goede inzet tweede. Hidde Tuinman met prachtige worpen oppermachtig en eerste.
In het laatste blok Claudia van den Berg met prima inzet derde. Demi van Dam met goed judo tweede. Tessa Steemers verslaat een lastige opponent uit Leusden en wordt eerste. Michelle Pfeijffer heeft het zwaar maar doet haar best. Mathilde Poos was voor het eerst op een toernooi met sterke inzet tegen blauwe banders en werd derde.
[nggallery id=79]