Judo Ryu Rijkse

Start buitentrainingen Judo Ryu Rijkse vanaf 2 mei

Na een onverwachte en ongewenste pauze gaan we weer met een aangepaste training beginnen!

Voor alle leden t/m 12 jaar wordt er vanaf zaterdag 2 mei van 10.00 tot 10.45 uur een buitentraining georganiseerd. We gaan langzamerhand weer conditie en kracht opbouwen met sport en spel in het nieuwe Kasteelpark (naast de kasteeltoren, op de hoek van de Touwlaan en de Kasteellaan). De training staat open voor niet-leden, mits in de leeftijdsgroep van 6 t/m 12 jaar. Dus neem je vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje of buurtgenootje mee!

Ouders kunnen hun kinderen brengen en ophalen, maar -als inmiddels algemeen bekend- graag de 1,5 m afstand bewaren tot de andere kinderen, ouders en trainers. Volgens de richtlijnen van de overheid is het niet toegestaan dat ouders bij de training blijven.

Ook voor de judoka’s t/m 18 jaar is er vanaf 2 mei een training. Deze is van 11.00 – 12.00 uur, eveneens in het Kasteelpark naast de toren. We zullen ons hierbij aan de 1,5 m afstand vereiste houden en vragen jullie hier zelf je verantwoording in te nemen. Ook voor deze leeftijdscategorie geldt dat niet-leden in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar eveneens welkom zijn.