Judo Ryu Rijkse

Uitslagen IJsselsteintoernooi 20 nov. 2016

16e Ijsselsteins judotoernooi op 20 november 2016 weer groot succes!

Voor een dergelijk groot evenement wordt al maanden van te voren gestart met de voorbereiding. Op de toernooidag zelf mondt dit uit in een enorme groep vrijwilligers die, onder leiding van Ben Meijer, zorgdragen voor een soepel en goed verloop van het judotoernooi.

De mattenploeg begon om half 8 en was ook als laatste, om een uur of half 7 klaar met het opruimen. Gedurende de dag was er een fors team vrijwilligers druk met de weging, poule-indeling, prijsuitreiking, zaaltoezicht, aan de jurytafel, bij de EHBO, aan het rondbrengen van de pouleformulieren of fotograferen. Af en toe was het druk en even stress om de poules op tijd op de tafels te krijgen, maar het verliep allemaal goed. In een gezellige en sportieve sfeer werden er honderden partijen gedraaid en werd er vooral genoten van mooie partijen.

Er is door onze judoka’s geweldig gejudood en dat resulteerde in maar liefst 16 prijzen van de 28 deelnemers. Een bijzonder mooi resultaat op dit zware toernooi. Justin van Veen, Melle Tuinman, Robbe Stout, Rowen Soetowidjojo, Matthijs van der Poel, Thomas van Londen, Jayden Hoogeveen en Tim Hintzen werden 3e. Tweede prijzen waren er voor Tijn Buijen van Weelderen, Diemas van der Horst en Arthur Schoenmakers. Max van Burgel, Femke Hooijsma, Josefien Poos, Esme Scherrenberg en Hidde Tuinman werden zelfs kampioen in hun klasse. Helaas viel onze judoka Vincent de Bruijn uit met een sleutelbeenbreuk, maar we hopen dat hij spoedig herstelt.

Dank aan de sponsoren Verschuure glazenwassers, Color Glo, Van der Poel consultancy, Dierenkliniek IJsselstein, Bar IJsselhal, A-Z Reclame, Matsuru, MPO Veilingen en Boxless. Zonder hun steun is de organisatie van dit evenement niet mogelijk.

[gview file=”http://www.judoryurijkse.nl/nieuw/wp-content/uploads/2016/11/Uitslagen-IJsselstein-toernooi-20-nov-2016.xlsx”]