Judo Ryu Rijkse

We zijn weer gestart met de judotrainingen!

Op 6 maart zijn we weer gestart met de judolessen op zaterdag.  Niet in de zaal van de Poortdijk, wat al 23 jaar onze vast stek is, maar buiten op de atletiekbaan te gast bij korfbal vereniging Fortissimo. Hier zijn we bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen door Johan en Guus met ruimte voor de opslag van onze nieuwe puzzelmat, een kar om deze naar de atletiekbaan te vervoeren en warme koffie of thee voor de judoleiding. Maar ook dank aan webmaster Mark van Duijn en Stichting OAMW die de aanschaf van de mat mogelijk hebben gemaakt. En uiteraard alle judovrijwilligers en ouders (in het bijzonder Henrico Langerak en Mark Kieft met vrachtauto) die helpen bij de op- en afbouw.

Waar het in de aanloop naar 6 maart nog wel erg koud leek te gaan worden, met name voor de leiders die toch al gauw zo’n 4 uren buiten bezig zijn, bleek het prima te doen met grotendeels een lekker zonnetje. Het was dan ook een zeer geslaagde ochtend met een goede opkomst van de judoka’s tot 27 jaar.

Tot nader bericht zullen we op de locatie in het sportpark de IJsseloever op de zaterdagen van 10.00 tot 13.00uur in de gebruikelijke groepen trainen. Als het regent gaat de training door, maar zullen we dit zonder mat doen op dezelfde lokatie. Dus altijd trainingskleding en sportschoenen aan, judopak en een glimlach mee.