Judo Ryu Rijkse

Pyramide van Austerlitz & middag

Ons westerndorp ligt zoals jullie weten vlakbij de pyramide van Austerlitz. Een mooie manier om de dag te beginnen is met een frisse wandeling van ons kamp naar de pyramide. Bij de pyramide is een grote speeltuin waar de kids lekker konden spelen, klimmen en rennen. Ieder kind kreeg 3 munten van ons, goed voor bijvoorbeeld een paar ritten in de bots-auto’s, een tochtje in de zweefmolen of te besteden in de arcade-hal. De botsauto’s waren de grote hit hetgeen resulteerde in een Judo Ryu Rijkse botsarena.
De midden en grote groep werden vermaakt met andere activiteiten. De groteren onder ons gingen met de mountainbike een tocht door de heuvelachtige bossen maken. Door de plassen en de kuilen lekker crossen met de mountainbike. Foto’s hiervan volgen nog.
De middengroep kreeg een moderne speurtocht voorgeschoteld. Met een GPS apparaat moesten bepaalde coordinaten en items gezocht worden in het bos en vervolgens ook de weg naar de pyramide voor de lunch.
Het middagprogramma bestaat uit een spellen-estafette op het grote veld. Met uitdagende spellen worden de western-groepen uitgedaagd om goed samen te werken en te communiceren. Zo is er bijvoorbeeld een doolhof waar je geblinddoekt door moet lopen terwijl een teamgenoot je coached. Ook is er het “schandpaal spel” waar je met natte sponzen mag mikken op je teamgenoot die in de schandpaal staat. Een middag vol lol en hilariteit is het gevolg.
De kids zijn nu wel wat vermoeid en mogen zo tot half 9 lekker vrij spelen en het EK Voetbal kijken onder het genot van een BBQ. Vanavond hebben we nog het fugitive spel en de dropping, wij denken dat ze het daarna (rond een uur of 4) wel zat zijn voor vandaag.
[nggallery id=50]

Comments
  • This is also supported by the amount of potassium 560 mEq given orally and intravenously in the first 24 hours to raise her serum potassium concentration from 1 cialis online prescription Workers in Spain, Ireland, Germany and the UK have accepted the equivalent of zero hour contracts that come with low pay and few benefits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *