Judo Ryu Rijkse

Bestuurswisselingen Judo Ryu Rijkse

Beste ouders/verzorgers en leden,
Op 11 november j.l. heeft er tijdens de Algemene Ledenvergadering een aantal bestuurswisselingen plaatsgevonden.
Na 18 jaar hebben wij afscheid genomen van Ben Meijer, als bestuurslid en mede-oprichter. Hiermee willen wij Ben nogmaals bedanken voor zijn enthousiaste inzet van de afgelopen 18 jaar.
Tevens heeft Inge Sangers, als voorzitter en medeoprichter, haar voorzittershamer na 18 jaar overgedragen aan Egbert Hooijsma. Hiermee wensen wij Egbert veel succes. Inge blijft bij het bestuur betrokken als Algemeen Bestuurslid.
Jos van Merode heeft zijn penningmeesterschap overgedragen aan Oscar Kempees. Jos zal zich voor de club blijven inzetten als Secretaris. Hiermee bedanken wij Jos voor zijn rol als penningmeester en wij wensen Oscar veel succes.
Brian Klazema is afgetreden als secretaris van het bestuur. Hij blijft wel actief in onze vereniging en zal (buiten het bestuur) het wedstrijdsecretariaat blijven uitvoeren. Uiteraard zijn wij blij dat hij zich voor onze vereniging blijft inzetten! We bedanken hem ook voor zijn inzet in het bestuur de afgelopen jaren. Zijn functie als secretaris zal overgenomen worden door Jos van Merode en we wensen hem hierbij veel succes.
Met sportieve groet,
Bestuur Judo Ryu Rijkse
DSC_7085DSC_7091DSC_7097DSC_7101DSC_7123
jos_van_Merode_2014 04cc8b5