Judo Ryu Rijkse

Anti-corona buitentraining

Beste judoka,

Sinds 2 mei zijn we weer met elkaar lekker actief in het park van het Kastelenplantsoen. De opkomst van onze leden met soms wat vriendjes, vriendinnetje of gezinsleden erbij, is tot onze vreugde bijzonder hoog. Dit geldt voor zowel de groep t/m 12 jaar als die vanaf 13 jaar.

We gaan dan ook in ieder geval tot en met 11 juli door met deze training. Houd de website in de gaten voor aanvullend nieuws. Mogelijk starten we medio augustus weer op met de buitentraining en hopelijk vanaf september weer in judogi op de judomat.

De tijden en locatie blijven vooralsnog ongewijzigd:

  • Leden 6 t/m 12 jaar 10.00 tot ca.10.45 uur; contact onderling (t/m 12 jaar) toegestaan. Trainingskleding (liefst clubkleding).
  • Leden vanaf 13 jaar 11.00 tot 12.00 uur; contact t/m 18 jaar toegestaan. Trainingskleding (liefst clubkleding) + iedere week judojas en band mee.

Voor beide groepen geldt dat deze toegankelijk zijn voor vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes of een buurtgenootje.

Er is een nieuwe bestelronde gedaan voor onze clubkleding (groen jasje, zwarte broek; kosten €40,-). Binnenkort volgt info voor degenen die een bestelling hebben gedaan. Er is wat kleding op voorraad aangeschaft, dus heb je alsnog belangstelling, stuur dan een email naar info@judoryurijkse.nl

Tot de volgende zaterdag weer!

Buitenteam Judo Ryu Rijkse (Tim, Brian, Josefien, Esmé, Jaimy, Robbe en Irma)