Judo Ryu Rijkse

Fox training de Meern Foto's & Videos

Dit judoseizoen loopt Dave Aarts stage op woensdag avond bij Judo Ryu Rijkse. In het kader van zijn opleiding heeft hij een sport evenement georganiseerd, waarvan onderstaand verslag. Het was een goed georganiseerde en leuke training.
Afgelopen zondag (8-2-2015) hebben 16 judoka’s van Judo Rijkse meegedaan aan het Tag-Team Toernooi bij FoxTraining in de Meern. Onder begeleiding van Dave Aarts zijn ze na een goede warming-up verdeeld over drie teams die het tegen elkaar gaan opnemen:
– Team Rood: Yentel, Josefien, Mathilde, Claudia, Laura
– Team Geel: Diemas, Robbe, Max, Matthijs, Ronin
– Team Blauw: Thimon, Tim, Arne, Joep, Stefan, Tom
Het eerste onderdeel bestond uit handstand, stang hangen en muur zit. Deze moesten ze zolang mogelijk volhouden binnen een bepaalde tijd. Daarna volgde een spannende en zware hindernisbaan die ze in teamverband mochten afleggen. Na al dat harde werk was het nog niet gedaan. De teams kwamen op hetzelfde aantal punten terecht, dus zat er niets anders op dan om de laatste grote finale te spelen: het touwtrekken. In 2v2 namen ze het tegen elkaar op in een slopende krachtmeting. Na 9 spannende rondes kwam team Blauw als winnaar uit de bus en waren ze de winnaar van een Tag-Team “Bad Boy” Drink Beker als trofee.
Namens de organisatie wil ik iedereen bedanken voor dit geslaagde sportevenement
Dave Aarts