Judo Ryu Rijkse

Instaptoerooi van 16 december 2023 in Culemborg

In het eerste blok deden Boaz de Bruin en Luuk Jan van Dieteren mee. Voor Luuk Jan de eerste keer maar doordat Boaz bij een eerder instaptoernooi ook al punten had behaald kreeg hij deze keer een oorkonde.

In het tweede blok zaten Akyas Hidayunindra, Efriem Vilenskiy en Teun bij elkaar in de poule waarbij ze alledrie zeker een wedstrijd wisten te winnen. Voor Dex Prijs, Nathan Eugenia en Casper Blankespoor was het de eerste deelname aan een instaptoernooi.  Meet veel plezier en inzet deden ze mee waarbij Dex en Casper ook een aantal wedstrijden wisten te winnen. Efriem en Akyas behaalden allebei een oorkonde.

In het derde blok behaalden Kai van der Hoef, Julian van der Linden en Zayana Mahmud alle drie een oorkonde door hun inzet en gewonnen wedstrijden. Helaas verzwikte Kai in zijn laatste wedstrijd zijn enkel waardoor hij geblesseerd naar huis ging.
In het vierde blok was Suze van Zantwijk de absolute topper door al haar vier de wedstrijden te winnen. Jens Simon Thomas maakte in zijn laatste partij een mooie offerworp maar die telde helaas niet mee omdat in de -12 nog geen offerworpen mogen worden gedaan. Amaro Da Costa Gomez had pittige wedstrijden maar ook hij wist drie van de vier partijen in zijn voordeel te beslechten. Ook Suze ging met een oorkonde naar huis.