Judo Ryu Rijkse

Judo Ryu Rijkse op de Sportfair 2020

Met een aanloop van veel regen en wind, was deelname aan de Sportfair op zondag 27 september een twijfelachtige keuze. Maar het bleef droog, de temperatuur was heel redelijk en soms scheen zelfs een zwak zonnetje. Het was dan ook prima te doen om in judopak onze gloednieuwe buitenmat te betreden.

Met dank aan Stichting OAMW, die de nieuwe puzzelmat gesponsord heeft, hadden we een groot matoppervlak tot onze beschikking. Zo konden onze judoka’s hun kunsten vertonen en was er volop ruimte voor belangstellende kinderen om hun eerste judoworp of houdgreep te maken.

Het evenement was met de aanwezigheid van veel IJsselsteinse sportverenigingen een groot succes en ook het onderdeel judo kreeg bijzonder veel belangsteling. We kunnen hierdoor vermoedelijk veel nieuwe leden tegemoet zien.

Met dank voor hun enthousiasme en inzet aan Ivo, Gijs, Ties, Isabella, Esra, Layla, Jayden, Laura, Josefien, Karlijn, Esmé, Jaimy, Kian, Naieck, Rick, Suze, Francesca, Noa, Urvée, Beg, Anko, Karsten, Ruben, Arthur, Giancarlo, Mark, Marieke, Mariskha en Egbert.