Judo Ryu Rijkse

Judokamp 2023

Met een groep van 43 judoka’s en een begeleidersteam van 13 personen was het weer een mooi judoweekend op het Boshuis kamp in Driebergen. Met diverse spelen, activiteiten, kampvuur, springkussen en prachtig weer was het goed vertoeven in het bos.

De kampcommissie had vanwege het 25e jubileumjaar van Judo Ryu Rijkse het thema een heel jaar feest. Het kamp werd gestart met een mooi bedrukt jubileum t-shirt en oud & nieuw, waarbij de vers gebakken oliebollen gretig aftrek hadden. In de nacht was er de overgang naar Koningsdag en dus op zaterdagochtend oud-Hollandse spelen en in de middag een bedrijvige verkoophandel op kleedjes.

Daarna werd het tijd voor Kerst en ook hier kwam met kerstmuziek en een bingo de sfeer er goed in. Op zondag was het Pasen, waarbij er voor iedereen een gekookt eitje was. Met een ludiek eitjes tikspel werd het ontbijt gestart waarna het traditionele levend kwartetspel werd gespeeld op de zandvlakte. Moegestreden was er nog een laatste boterham voor de lunch. En tot slot was er taart voor het team die gedurende het weekend de meeste punten op alle onderdelen had weten te vergaren.

Wederom een geslaagd en gezellig kamp met dank aan de uitstekende voorbereiding van de kampcommissieleden Brian Klazema, Liseth de Boer, Josefien Poos en Henrico Langerak. Samen met Marieke van Baaren, Pim Jonkers, Mark Kieft, Jaimy Stevens, Mathilde Poos, Giancarlo Cosentino, Kirsten Maijenburg en Marishka Hoogeveen en Irma Rijkse is er een gezellig weekend en mooie herinnering van gemaakt.